Föreningsinformation

Här hittar du som förening och klubbrepresentant information om Bandis Skridskokul. Sidan uppdateras löpande med till exempel trycksaker, licensiering, utbildningsmaterial, viktiga länkar och start-kit.

Licensiering av deltagare och ledare

Det är viktigt att tänka på att alla deltagare på Bandis Skridskokul ska licensieras. Det är regler som gäller enligt Svenska Bandyförbundets tävlingsbestämmelser.
Både barn och ledare, oavsett ålder, från det att de tar sitt första skär på isen, ska licensieras.

Det är viktigt av flera skäl. Framförallt för att licensförsäkringen hos Dina Försäkringar ska gälla om olyckan är framme.
Men också för att Svenska Bandyförbundet ska få ett tillförlitligt underlag på hur många som deltar, vilket i sin tur utgör en grund för eventuellt ekonomiskt stöd till svensk bandy.
Licensiering görs av klubben i → Profixio

Beställ Bandis start-kit

Inför säsongen 2024-2025 har Svenska Bandyförbundet fått bidrag från Projektstöd IF för att kunna subventionera Bandis start-kit. Och det är verkligen jättekul att så många klubbar har beställt skridskokulpaket. Men på grund av det stora antalet beställningar så har vi nått taket för subventionerna.

Skulle din klubb vilja beställa ändå så har KOSA förmånliga priser på paketen.

Lägg en beställning via länken nedan på önskat antal så återkommer KOSA med vilka priser ni får. 



Vi har två toppenpaket som jag är säker på att ni kommer att älska:

Paket 1: Skridskokul träningströja + vattenflaska Ordinarie pris: 450 kr Erbjudandepris: Bara 112 kr! (75% subventionerat från SBF) SLUT!

Paket 2: Skridskokul träningströja + vattenflaska + bandyklubba Delta K eller M Ordinarie pris: 745 kr Erbjudandepris: Bara 186 kr! (75% subventionerat från SBF) SLUT!

Logotyp, bilder och riktlinjer för Bandis

Här hittar du Bandis logotyp samt två bilder på henne som din klubb får använda i marknadsföringen av Bandis Skridskokul.

I det som vi kalla Styleguide kan du läsa om vilka riktlinjer som gäller när logotypen och bilderna används. Det är viktigt att följa riktlinjerna! Har du frågor kring det garfiska material är det bara att maila info@svenskbandy.se.

Styleguide (länk till pdf)

Trycksaker

Läs digitalt eller skriv ut → Bandis Skridskokul för tjejer – checklista

Diplom

Skriv ut → Bandis diplom (ladda ner pdf) till deltagarna